No items found.
No items found.

Strangelove Group

plus

Strangelove ontwikkelt digital-first branding en marketing; merken, producten & content die vooral relevant, begrijpelijk en menselijk zijn!

Profile

No items found.

Over ons


Wij zijn Strangelove Group, een digital marketing bureau in Amsterdam. Door content marketing, data-gedreven advertising en custom technology te combineren, verbeteren wij de online branding en marketing performance van en voor onze klanten. Merken, digitale producten en content moeten vooral relevant, begrijpelijk en menselijk zijn!


Samen merken met betekenis bouwen

Dat doen we al zo’n twaalf jaar en vooral online. Met een leuke, slimme en creatieve club consultants, designers, content makers en developers. Samen maken we waardevol werk voor een groeiende groep klanten. Onze focus is digitaal en vooral B2B, maar we werken ook voor onderwijs, pensioenfondsen, cultuur en toffe start-ups.

Klinkt dit als jouw ideale werkomgeving? Perfect, we willen jouw verhaal graag horen! Stuur je motivatiebrief en CV naar Dana (onze General Manager) door op de sollicitatieknop te klikken. 

Good to know; reageren kan tot en met woensdag 17 juni! Heb je nog vragen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen via +31 (0) 20 470 05 33.


Meet the team

No items found.
Team size
Founding year
Average team age
% Female / Male
Nationalities
Main language

Showcase

No showcase items added yet

Perks & benefits

No items found.

✨ Highlight: 

The office

Strangelove Creatives, Tweede Kostverlorenkade 68, 1053 sb, Amsterdam

No items found.

Active jobs

No active jobs right now
Is this your company profile? Place a job
Visit company careersite