No items found.
No items found.

Jungle Minds

plus

Jungle Minds bedenkt, maakt en test innovatieve digitale producten en diensten die het verschil maken.

Profile

No items found.
Wij denken maar aan één ding. Gebruikswaarde.

Als onafhankelijk digitaal bureau met stevige wortels in research zijn we al sinds 2000 bezig met het ontwikkelen van waarde. Waarde voor gebruikers. Ga maar na: in een tijd waarin merken steeds minder regie hebben over hun uitstraling en uitwerking, is het de gebruiker die bepaalt wat hij aan je heeft.

Wat je als merk ook te bieden hebt, het is de gebruiker die bepaalt wat hij aan je heeft. Echte mensen met digitale middelen een positieve ervaring bieden. Om die gebruikservaring (en daarmee vaak de organisatie) duurzaam ten goede te veranderen brengen wij interaction en visual design, techniek en strategie samen.

Zo weten we zeker dat de technologie die we inzetten dienstbaar is. Dat we je business doorzien. En vooral dat we heel goed luisteren en intensief samenwerken. Ons team is er speciaal op geselecteerd, en onze methodes zijn er volledig op ingericht. Het is bovendien precies waarom we heel graag werken met heel betrokken opdrachtgevers.

Want ‘design thinking’ doe je in alle opzichten samen. En als dat je organisatie nog niet zo natuurlijk afgaat, nemen we je ook daar graag in mee. Ook dat is waarde bieden.  
Meet the team

No items found.
Team size
Founding year
Average team age
% Female / Male
Nationalities
Main language

Showcase

No showcase items added yet

Perks & benefits

No items found.

✨ Highlight: 

The office

Grasweg 79, 1031 HX, Amsterdam

Active jobs

No active jobs right now
Is this your company profile? Place a job
Visit company careersite