No items found.
No items found.

Semmie.nl B.V.

plus

Semmie is op weg om de grootste online vermogensbeheerder van Nederland te worden. Ons hechte en gedreven team werkt dagelijks hard om duurz

Profile

No items found.
Duurzaam beleggen toegankelijk maken voor iedereen die serieus aan de slag wil met zijn of haar financiële toekomst. Dat is onze missie als online vermogensbeheerder.

Semmie stelt beleggers in staat om zelf hun vermogen te beheren via de Semmie app. Net zo professioneel als bij een traditionele partij, maar dan tegen veel lagere kosten, duurzaam én volledig digitaal. Logischerwijs draait het beleggers vooral om hun rendement. Maar wij geloven ook, dat de groei van je vermogen niet ten koste van de wereld zou moeten gaan. Daarom kiezen we voor duurzame aandelen- en obligatiefondsen. Gelukkig zijn rendement en duurzaamheid niet langer een tegenstelling. Onze modelportefeuille heeft zijn waarde bewezen en zo kunnen onze beleggers op de lange termijn een mooi rendement behalen.
Als scale-up timmeren we hard aan de weg en groeien snel. Ons digitale platform krijgt er iedere dag beleggers bij. We zijn dan ook heel trots op de waardering die we krijgen voor onze app en klantenservice.

Bij Semmie heerst een sterke motivatie om onze dienstverlening continu op een hoger niveau te brengen. Het zit in de genen om altijd na te denken hoe iets beter, mooier en slimmer kan. De drijfveer is altijd de klant. Hoe kunnen we het zo eenvoudig en toegankelijk mogelijk maken voor onze beleggers? Het Semmie team bestaat dan ook uit een gevarieerde groep mensen met verschillende expertise; van design en development tot aan legal en compliance. Iedere dag werken we met veel plezier en energie aan onze missie.

Meet the team

No items found.
Team size
Founding year
Average team age
% Female / Male
Nationalities
Main language

Showcase

No showcase items added yet

Perks & benefits

No items found.

✨ Highlight: 

The office

Apollolaan 153, 1077 AS , Amsterdam

Active jobs

No active jobs right now
Is this your company profile? Place a job
Visit company careersite