No items found.
No items found.

Momice

plus

Momice is een van de meest populaire SaaS tools om zakelijke events mee te organiseren: Event registratie, website, mail, enquete, tickets

Profile

No items found.
Momice is een jong, snelgroeiend bedrijf dat met event software en advies organisaties helpt B2B events te organiseren (denk aan congressen, kennissessies en netwerkevents). We zijn de startup-fase ontgroeid en zitten midden in de scale-up fase. Onze klanten zijn eventbureaus, MKB en multinationals. Het Momice team is jong en barst van de energie - momenteel zijn we met een team van zevenentwintig.

Na zeven succesvolle jaren zijn wij zelfstandig gegroeid van een handvol klanten tot een van de meest populaire event tools van Nederland met klanten als ServiceNow, ABN AMRO, KLM en Mollie. Zij gebruiken Momice software voor de registratie en communicatie van hun events. Simpel gezegd willen event managers weten wie er komen en zorgen dat de gasten goed voorbereid op het evenement arriveren. De evenementen zijn erg divers, van kleine personeelsfeesten tot opvallende events als KLM Open. 

Meet the team

No items found.
Team size
Founding year
Average team age
% Female / Male
Nationalities
Main language

Showcase

No showcase items added yet

Perks & benefits

No items found.

✨ Highlight: 

The office

Hoogoorddreef, 1101 BB, Amsterdam

Active jobs

No active jobs right now
Is this your company profile? Place a job
Visit company careersite