No items found.
No items found.

Wunder

plus

Wunder is een creatief geleid en strategisch gedreven designbureau uit Amsterdam.

Profile

No items found.
Unleash your brand
Wunder maakt merken die dynamisch, open en relevant zijn. Sterke merken die inspelen op wisselende communicatiebehoeftes. Soms verpakt in een groots merkverhaal. Dan weer in iets kleins en net zo waardevol. Zolang het maar inspireert en de business versterkt.

Responsieve merkstijl
Wij geloven in communicatieve merken met een duidelijke mentaliteit. Merken waarbij de gebruiker centraal staat en met een dynamische merkstijl, waardoor het merk op elk medium én met elke boodschap relevant en herkenbaar is.

Samenwerken
We werken met een dedicated team. Je wordt gevoed door strategie en geïnspireerd door creatieven. Ons proces is flexibel. In korte sprints werken we aan opdrachten. We zoeken de wisselwerking met onze opdrachtgever en andere bureaus. Het is onze overtuiging dat je samen tot de beste inzichten komt en daarmee tot effectievere oplossingen.   

Trotse opdrachtgevers
We zijn trots en blij met onze opdrachtgevers en werken met veel plezier voor merken zoals: CliniClowns, Greetz, Red Bull, RTL XL, Talpa Netwerk, Tijdschrift.nl en Trust. In het 'Grote Bureau Klanttevredenheidsonderzoek' krijgen we jaar na jaar  goede cijfers en staan steevast in de Top3 van Nederlandse Design bureaus. 

Meet the team

No items found.
Team size
Founding year
Average team age
% Female / Male
Nationalities
Main language

Showcase

No showcase items added yet

Perks & benefits

No items found.

✨ Highlight: 

The office

wilgenweg 8d, 1031 HV, Amsterdam

No items found.

Active jobs

No active jobs right now
Is this your company profile? Place a job
Visit company careersite