No items found.
No items found.

Weber Shandwick

plus

Engaging, always.

Profile

No items found.

Engagement; voor sommigen een nieuw begrip. Niet voor ons. Wij zijn een communicatiebureau dat perfect past bij deze tijd. Waarom? Omdat het ontwikkelen van de juiste content voor merken, organisaties en bedrijven in ons DNA zit. Wij zijn niet van gisteren.

Iedereen heeft het erover: nieuwe marketing. Een tijdperk waarin engaging content centraal staat. We leven immers in een tijd waarin we op een andere manier met elkaar omgaan. En we kijken ook op een andere manier naar de merken en onderwerpen waar we iets mee hebben. Mensen hebben in zekere zin de merken en bedrijven overgenomen. Vroeger deden zij het woord, nu is het de beurt aan de consument om zijn of haar eigen verhaal te vertellen.

Wij zijn een groep creatieve schrijvers, ontwerpers, developers, consultants, strategen, storytellers en digital experts. We werken voor onze klanten met passie en overtuiging. Dankzij deze specialisten weten wij precies wat onze klanten nodig hebben. En omdat wij een grote internationale organisatie zijn, geloven en begrijpen wij dat samenwerking de beste én enige weg vooruit is.
Meet the team

No items found.
Team size
Founding year
Average team age
% Female / Male
Nationalities
Main language

Showcase

No showcase items added yet

Perks & benefits

No items found.

✨ Highlight: 

The office

Casuariestraat 9 , 2511 VB, Den Haag

Active jobs

No active jobs right now
Is this your company profile? Place a job
Visit company careersite