No items found.
No items found.

Angi Studio

plus

Betere digitale producten. Samen met jou.

Profile

No items found.

Betere digitale producten. Samen met jou.


Sinds 2003 helpt Angi Studio organisaties innoveren en producten te ontwikkelen waar hun gebruikers blij van worden. Snel en zonder onzin. Ons team van UX researchers, designers en front-end developers heeft kennis van diverse sectoren: van overheid en financiele dienstverlening tot uitgevers, techniek en bouw.

Wij zijn voortdurend bezig met nieuwe technieken en tooling en delen graag de methodes en processen die wij ontwikkelen.

Van samenwerken wordt alles beter
Wij geloven in samenwerken. Als strategische design partner willen we de kennis binnen de organisaties optimaal benutten. Klanten van Angi Studio waarderen dat we meedenken. Krititische vragen? Stellen we ook.

Een prototyping mindset
Wat als we maanden werk kunnen terugbrengen naar een paar dagen? Fake it ‘till you make it. We kunnen veel leren al voor het gebouwd is. Wat moeten we uitwerken om hiervan te leren, meer is niet nodig.

We helpen onze klanten de kortste route te vinden om hun bestemming te bereiken. Dat betekent kleine stappen en iteratief werken.

“If a picture is worth a thousand words, then a prototype is worth a thousand meetings”
— IDEO


Design Leadership
Kennisdelen zit in het hart van Angi Studio. Meerdere keer per jaar organiseren wij grote events over onderwerpen zoals UX Research, Product Design en Design Systems. We werken samen met toonaangevende organisaties als: Coolblue, ANWB, Picnic, de Volksbank.


Meet the team

No items found.
Team size
Founding year
Average team age
% Female / Male
Nationalities
Main language

Showcase

No showcase items added yet

Perks & benefits

No items found.

✨ Highlight: 

The office

Ilsy-plantsoen 1 BIS, 2497 GA, Den Haag

Active jobs

No active jobs right now
Is this your company profile? Place a job
Visit company careersite