This is some text inside of a div block.
This is some text inside of a div block.
This is some text inside of a div block.

Profile

No items found.
Today is een design gedreven bureau dat merken glans geeft en vooruit helpt. Dat doen we met een hecht team van creatief strategen, designers en projectmanagers, vanuit de Werkspoorkathedraal. Dé industriële en creatieve hotspot van Utrecht. We werken graag nauw samen met onze opdrachtgevers, denken in oplossingen en houden van korte lijnen en hoge latten. We zijn flexibel waar het kan, en duidelijk waar het moet.

Meet the team

Today team photo
Team size
13
Founding year
2010
Average team age
28
% Female / Male
60/40
Nationalities
2
Main language
Dutch

Perks & benefits

Travel compensation
Annual team trip
Remote friendly
Pension Plan
Personal growth budget
Office lunch
Portable Mac + Monitor
Inspiration sessions
Event/conference tickets
Office massage
Table football tournaments

✨ Highlight: 

Nieuwe studio!

Eind oktober zijn we verhuisd naar een nieuwe studio in de Werkspoorkathedraal, dé industriële en creatieve hotspot van Utrecht. We zien deze locatie als een mooie stap voorwaarts, passend bij de groei die we doormaken, en voelen ons verbonden met het Werkspoorgebied: een creatieve en circulaire broedplaats.

De Werkspoorkathedraal, gelegen in Utrecht-West, biedt werkruimte aan vooruitstrevende ondernemers. Na een grote opknapbeurt werden in de oude fabriekshal van Werkspoor nieuwe studio’s gerealiseerd, waar creatieve bedrijven hun vaste werkplek huren. Today gaat een ruime studio van ruim 250 vierkante meter betrekken op de eerste verdieping aan de zijkant van het gebouw. Lees hier meer over onze verhuizing naar de Werkspoorkathedraal.

The office

Tractieweg 41 M, 3534 AP, Utrecht