No items found.

Profile

No items found.
Wie we zijn
Today is een design gedreven bureau dat merken vooruit helpt. Dat doen we met een hecht team van creatief strategen, designers en projectmanagers, vanuit de Werkspoorkathedraal. Dé industriële en creatieve hotspot van Utrecht. We werken graag nauw samen met onze opdrachtgevers, denken in oplossingen en houden van korte lijnen en hoge latten. We zijn flexibel waar het kan, en duidelijk waar het moet.

Wat ons beweegt
Onze opdrachtgevers zetten ons letterlijk in beweging: we gaan met liefde een stap verder dan ze verwachten en rennen net even iets harder als we denken dat dat nodig is. Zo weten we onze klanten te verrassen en aan ons te binden. Wat héél belangrijk is als je elkaar goed wilt leren kennen en samen echt waarde wilt toevoegen aan een merk, geloven wij. Niet voor niets eindigde Today in de top 10 van meest klantvriendelijke bureaus van Nederland, opgesteld door vakblad Fonk50.

Meet the team

Today team photo
Team size
13
Founding year
2010
Average team age
28
% Female / Male
60/40
Nationalities
2
Main language
Dutch

Perks & benefits

Travel compensation
Annual team trip
Remote friendly
Pension Plan
Personal growth budget
Office lunch
Portable Mac + Monitor
Inspiration sessions
Event/conference tickets
Office massage
Table football tournaments

✨ Highlight: 

Nieuwe studio!

Eind oktober zijn we verhuisd naar een nieuwe studio in de Werkspoorkathedraal, dé industriële en creatieve hotspot van Utrecht. We zien deze locatie als een mooie stap voorwaarts, passend bij de groei die we doormaken, en voelen ons verbonden met het Werkspoorgebied: een creatieve en circulaire broedplaats.

De Werkspoorkathedraal, gelegen in Utrecht-West, biedt werkruimte aan vooruitstrevende ondernemers. Na een grote opknapbeurt werden in de oude fabriekshal van Werkspoor nieuwe studio’s gerealiseerd, waar creatieve bedrijven hun vaste werkplek huren. Today gaat een ruime studio van ruim 250 vierkante meter betrekken op de eerste verdieping aan de zijkant van het gebouw. Lees hier meer over onze verhuizing naar de Werkspoorkathedraal.

The office

Tractieweg 41, 3534 AP, Utrecht

Active jobs

No active jobs right now
Is this your company profile? Place a job
Visit company careersite