No items found.
No items found.

Studio Doppelgänger

plus

Onze apps voor op de werkvloer maken werken weer leuk. Altijd samen met de eindgebruikers ontwikkeld en altijd stijlvol met een perfecte UX.

Profile

No items found.
Hi, Wij zijn Studio Doppelgänger, een Utrechts designbureau. We werken dag in, dag uit hard in onze eigen niche: de vetste bedrijfsapps. Dit is waarom we dat zo leuk vinden:

- Het werk is super divers, omdat ieder bedrijf echt hele eigen uitdagingen heeft. En het zijn serieuze ontwerpuitdagingen, dus geen blogs of salesfunnels. 

- We ontwerpen altijd producten die er echt toe doen, waar mensen dag in, dag uit, gebruik van maken. We maken bijna altijd tools, in plaats van blogs, informatiepagina's en salesfunnels. 

- Samenwerking met eindgebruikers gaat super vloeiend omdat ze veel sneller een werkende app in hun handen hebben. Daarom zijn ze altijd bereid om flink mee te werken tijdens co-creatie trajecten. Niet alleen waardevol, maar ook veel gezelliger.

- We mogen samenwerken samen met mooie merken als Stedin, WoningNet, Schiphol, DAF en Plieger. De opdrachten zitten boordevol interessante ontwerpuitdagingen. Daarom maken we ook veel gebruik van workshops, om de diepte in te gaan met eindgebruikers.

Ons kantoor zit in Creative Valley, vlak naast Utrecht Centraal Station. 

Word jij blij van het leiden van creatieve sessies met eindgebruikers? Vind je het super om apps te maken die mensen elke dag een stukje blijer maken tijdens een werkdag? Klinkt het je als muziek in de oren om lekker veel te sparren met je collega's? Dan ontmoeten we je graag! Onze deur is altijd open, maar het is wel slim om eerst even te bellen, want we zijn groot fan van thuis werken.

Meet the team

No items found.
Team size
Founding year
Average team age
% Female / Male
Nationalities
Main language

Showcase

No showcase items added yet

Perks & benefits

No items found.

✨ Highlight: 

The office

Stationsplein 32, 3511ED, Utrecht

Active jobs

No active jobs right now
Is this your company profile? Place a job
Visit company careersite

Similar companies