No items found.
No items found.

Socialfabriek

plus

#socialmediametimpact #creatief #ervaren #mooiemerken #Noord #teamvan14 #vrijheid #strategie #concepting #groeiend #plekjevrijvoorjou

Profile

No items found.
WIE ZIJN WIJ?

Wij zijn DLVR en Socialfabriek. Wij zijn er van overtuigd dat marketing veel slimmer kan. Overtuigd dat er meer rendement gehaald kan worden uit marketingbudgetten.

Dit krijgen wij voor elkaar door onze doel gedreven aanpak gecombineerd met scherpe analyses, een gezonde dosis creativiteit en een pragmatische inzet van de meest optimale mix van digitale middelen. Zo leveren wij resultaat.

Wij zijn (digital) savvy, creatief en analytisch. Wij staan open voor allerlei ideeën en dat moet ook. Want onze markt is continu in beweging en dat zijn wij ook. Bij ons vloeit de energie dan ook altijd en dat nemen we mee naar onze klanten. Mede daarom zijn we leuk om mee te werken. Dat vinden onze klanten en partners, maar vooral ook onze medewerkers.

KOM JE PRATEN?
Denk je dat we een goede match zijn, maak dan een afspraak voor een kop koffie. Kun je gelijk de sfeer opsnuiven en kennismaken met ons team.

Mailen kan naar mattijn@socialfabriek.nl. Bellen kan op 020-7371279 en bellen/appen kan op 06-15903921. Chatten kan op www.socialfabriek.nl. Adres: Boomerang Casa, Wilgenweg 8a, Amsterdam Noord.

Meet the team

No items found.
Team size
Founding year
Average team age
% Female / Male
Nationalities
Main language

Showcase

No showcase items added yet

Perks & benefits

No items found.

✨ Highlight: 

The office

Wilgenweg 8a, 1031 hv, Amsterdam

Active jobs

No active jobs right now
Is this your company profile? Place a job
Visit company careersite