No items found.
No items found.

Ksyos

plus

Ksyos maakt de zorg slimmer, beter en menselijker.

Profile

No items found.
We leven in een tijd vol mogelijkheden. We hebben meer keuze dan ooit, ons welzijn groeit en we worden ouder dan welke andere generatie ook voor ons. Digitalisering verandert de manier waarop we leven en werken. Dat biedt grote mogelijkheden. Ook in de zorg.
Waar start-ups zich nu storten op eHealth, zag Ksyos de mogelijkheden van slim internet in de zorg al lang geleden. Waarom zou iemand naar de huisarts gaan met een ‘verdachte’ moedervlek, een doorverwijzing krijgen, weken thuis wachten in onzekerheid, vrij nemen op zijn werk om naar de specialist te gaan en dan binnen 2 minuten weer buiten staan met de diagnose ‘niks aan de hand’?
Met 3.000 medisch specialisten, 3.000 paramedici en 6.000 huisartsen is Ksyos de grootste digitale zorginstelling van Nederland. Elke dag bieden we samen 1.500 patiënten specialistische zorg. Dicht bij huis, zonder wachttijd en voor een eerlijke prijs. Van cardiologie, dermatologie en GGZ tot oogheelkunde, orthopedie en pulmonologie: Ksyos maakt de zorg slimmer, beter en menselijker.

Meet the team

No items found.
Team size
Founding year
Average team age
% Female / Male
Nationalities
Main language

Showcase

No showcase items added yet

Perks & benefits

No items found.

✨ Highlight: 

The office

Professor J.H. Bavincklaan 2-4, 1183 AT, Amstelveen

Active jobs

No active jobs right now
Is this your company profile? Place a job
Visit company careersite