No items found.
No items found.

Info.nl

plus

Wij zijn een full service bureau dat organisaties helpt om snel en succesvol innovatieve digitale producten en platforms te lanceren.

Profile

No items found.
Info.nl helpt klanten om onweerstaanbare digitale producten te creëren die vervolgens uitgroeien tot succesvolle zakelijke ondernemingen. Wij combineren ontwerpgedreven innovatie met lean ontwikkelingsmethoden waarmee we continu aan een platform bouwen en het verbeteren met oog op toegevoegde waarde.

We gebruiken een flexibele technologie stack die het mogelijk maakt om rijke gebruikerservaringen te creëren en stabiele platforms neer te zetten die bijdragen aan uw missie.


We beschikken over professionals die in multidisciplinaire teams aan de slag gaan. We vormen een groep veelzijdige talenten (strategen, designers, engineers, project managers) die gewend is om met onzekerheid om te gaan en snel oplossingen weet te vinden. Dit alles met gebruik van een kritische blik en een drive voor kwaliteit en resultaat.


Wil jij deel uit maken van het Info.nl team? Solliciteer dan nu op een van onze vacatures: www.info.nl/jobs.Meet the team

No items found.
Team size
Founding year
Average team age
% Female / Male
Nationalities
Main language

Showcase

No showcase items added yet

Perks & benefits

No items found.

✨ Highlight: 

The office

Sint Antoniesbreestraat 16, 1011 HB, Amsterdam

Active jobs

No active jobs right now
Is this your company profile? Place a job
Visit company careersite