No items found.
No items found.

Hezelaer

plus

Hezelaer is dé energieverlener van Nederland

Profile

No items found.
Hezelaer maakt deel uit van de Energic Group (www.energic.nl), waarin meerdere bedrijven in verschillende disciplines en marktsegmenten samenwerken om data-gedreven oplossingen en tools aan te kunnen bieden met als doel om het energiebudget van onze klanten structureel te verlagen.

De bedrijven in de Energic Group zijn gevestigd in Breda, Rotterdam en Eindhoven. Hezelaer is dé energieverlener van Nederland. Dat betekent dat we naast het leveren van energie, vooral geïntegreerde diensten aanbieden. Deze diensten staan zoals gezegd helemaal in het teken van het verlagen van het energiebudget van onze klanten. Het snelgroeiende bedrijf is 3 jaar actief op de Nederlandse markt. Er werken momenteel 15 medewerkers. Hezelaer richt zich op de zakelijke middenmarkt (industrie en MKB+) en onderscheidt zich door:

  • Het verlagen van het energieverbruik en energiekosten van onze klanten, door het energieverbruik te monitoren, eigen trading en altijd de juiste contractvorm aan te kunnen bieden;
  • Het uitsluitend leveren van groene, duurzaam opgewekte energie;
  • Het ontzorgen van onze klanten op energiegebied, doordat de klant maar 1 aanspreekpunt heeft die hem gedurende het hele proces ondersteunt en 1 overzichtelijk factuur ontvangt voor alle aansluitingen.
  • Het ontwikkelen van innovatieve energie gerelateerde diensten om de bedrijfsvoering van onze klanten te vergemakkelijken.

Meet the team

No items found.
Team size
Founding year
Average team age
% Female / Male
Nationalities
Main language

Showcase

No showcase items added yet

Perks & benefits

No items found.

✨ Highlight: 

The office

Torenalle 20, 5617 BC, Eindhoven

Active jobs

No active jobs right now
Is this your company profile? Place a job
Visit company careersite