No items found.
No items found.

fonQ.nl

plus

fonQ is het verrassende en inspirerende warenhuis met ruim 60.000 mooie producten op het gebied van wonen, koken en lifestyle

Profile

No items found.
fonQ is het verrassende en inspirerende warenhuis met ruim 65.000 mooie producten op het gebied van wonen, koken en lifestyle. Of je nu op zoek bent naar de finishing touch voor jouw interieur, een handig keukenhulpje of een unieke gadget als cadeautje voor jezelf: vind jouw mooi bij fonQ! Het webwarenhuis is uitgeroepen tot beste webwinkel in de categorie 'Wonen & Tuin' tijdens de Thuiswinkel Awards 2016. Ook tijdens de ABN AMRO Webshop Awards 2016-2017 en 2017-2018 is fonQ verkozen tot beste webshop in wonen.

Het jonge en snelgroeiende e-commercebedrijf is in 2003 opgericht en werkt sindsdien hard aan het succes van fonQ.nl. Ook is fonQ sinds enkele jaren internationaal actief in onder andere België, Duitsland en Frankrijk. Het hoofdkantoor is gevestigd in Utrecht en met ruim 250 werknemers wordt het gehele ordertraject in-house gedaan: van logistiek, klantenservice en fulfillment tot inkoop, marketing en visual design.

Meet the team

No items found.
Team size
Founding year
Average team age
% Female / Male
Nationalities
Main language

Showcase

No showcase items added yet

Perks & benefits

No items found.

✨ Highlight: 

The office

Kobaltweg, 50, 3542 CE, Utrecht

Active jobs

No active jobs right now
Is this your company profile? Place a job
Visit company careersite