No items found.
No items found.

Everybody Likes Penguins

plus

Aandacht is niet te koop.Wij maken geen klassieke reclame.Wij creëren een verhaal waar uit eigen enthousiasme aandacht aan wordt geschonken.

Profile

No items found.
Everybody ontwikkelt creatieve communicatie oplossingen die strategisch kloppen en resultaat boeken.
We zijn een full service bureau. U kunt bij ons aankloppen voor een complete campagne, maar ook voor een iPhone app of een enkele flyer.

Om uw doelgroep te bereiken én te raken zijn steeds vaker non-traditionele vormen van communicatie nodig. Middelen- en mediavrij denken geeft ons de ruimte om tot verrassende oplossingen te komen.

Aandacht is niet te koop
Steeds meer merken, steeds meer media en steeds minder tijd. In de praktijk ziet de consument veel reclame niet, of negeert deze. 

Klassieke campagnes proberen de aandacht van de doelgroep te kopen in plaats van dat deze wordt gegund. Reclame uitingen worden ‘verstopt’ tussen content die de doelgroep wél waardeert en waar ze dan zelf aandacht aan besteden.

Aandacht van de doelgroep verdienen
U wilt uw doelgroep bereiken met uw boodschap. Dat klinkt eenvoudig, maar aandacht is niet te koop. Wij kruipen in de huid van uw doelgroep en vertalen uw boodschap naar een spraakmakend verhaal waar ze uit eigen enthousiasme aandacht aan willen geven. 

Verrassende concepten waar mensen over praten. Nieuwe reclame gaat verder dan zenden, het gaat om ideeën die de wereld over gaan.

Meet the team

No items found.
Team size
Founding year
Average team age
% Female / Male
Nationalities
Main language

Showcase

No showcase items added yet

Perks & benefits

No items found.

✨ Highlight: 

The office

Schaverijstraat 11, 3534 AS, Utrecht

Active jobs

No active jobs right now
Is this your company profile? Place a job
Visit company careersite