No items found.
No items found.

BOOM

plus

Bureau voor strategie en communicatie dat organisaties transformeert, mensen verbindt en groei versnelt.

Profile

No items found.
Duurzame vooruitgang voor organisaties, hun mensen én hun omgeving. Daar staan we voor. Maar die stap vooruit is niet vanzelfsprekend in deze snel veranderende wereld. Er heerst een dynamische, complexe werkelijkheid, waarin voortdurend nieuwe kennis en vaardigheden worden gevraagd. Wij zijn ervan overtuigd dat een integrale benadering nodig is, om in dit tijdperk succesvol te zijn.

Vanuit deep purpose sluiten we organisaties aan op het heden en bereiden we hen voor op de toekomst. Een integrale aanpak, die antwoord geeft bij vraagstukken over positionering, digitale transformatie, maatschappelijke verbinding, reputatie, communicatie, cultuur, alignment en performance. Hiertoe verdiepen wij ons in de context; gaan in gesprek met in- en externe stakeholders. We benaderen ieder vraagstuk met open vizier en reduceren de complexiteit met onze analytische blik. Zoeken altijd de verbinding en zijn tegelijkertijd bereid klassieke structuren en conventies te doorbreken. Samen maken we scherpe, maar verantwoorde keuzes. Brengen focus aan. Want organisaties met een duidelijk doel voor ogen zijn nu eenmaal aantrekkelijk en succesvol.

Dat succes valt of staat met de implementatie. Is uw organisatie in staat de purpose daadwerkelijk te verankeren in de identiteit en de strategie? Zodat de bedoeling voor iedereen duidelijk is en volop inspiratie geeft? Wij helpen u daarbij. Vertrouwen is hierbij de basis en commitment onze norm. Met een betrokken team professionals zetten wij ons in voor uw  daadwerkelijk tot vernieuwing en vooruitgang te komen.

Meet the team

No items found.
Team size
Founding year
Average team age
% Female / Male
Nationalities
Main language

Showcase

No showcase items added yet

Perks & benefits

No items found.

✨ Highlight: 

The office

Rithmeesterpark 50 b2, 4838 GZ , Breda

Active jobs

No active jobs right now
Is this your company profile? Place a job
Visit company careersite