No items found.
No items found.

Alphabet Nederland

plus

Alphabet International is a leading provider of business mobility solutions and part of the Financial Services Sector of BMW Group.

Profile

No items found.
Over Alphabet

Alphabet is de toonaangevende aanbieder van zakelijke mobiliteitsoplossingen in Europa. Zo stelt Alphabet bedrijven in staat hun bedrijfsmobiliteit efficiënt en duurzaam te beheren. Alphabet is opgericht in 1997 als onderdeel van BMW Group en bezit uitgebreide kennis op het gebied van internationaal wagenpark- en leasebeheer. De uitgebreide portfolio omvat zowel consultancy en financieringen als slimme producten en diensten voor het beheer van het wagenpark van bedrijven. De mobiliteitsoplossingen van Alphabet kunnen flexibel worden aangepast aan de specifieke behoeften van ieder bedrijf. 

Vandaag de dag heeft Alphabet meer dan 555.000 auto's en bedrijfswagens van allerlei merken onder beheer en is daarmee de op drie na grootste speler in de markt. Alphabet past haar expertise en technologie ook toe bij het ontwikkelen van nieuwe, geavanceerde mobiliteitsoplossingen: AlphaElectric biedt bedrijven uitgebreide mogelijkheden voor elektrisch rijden, AlphaCity is een unieke kostenbesparende optie voor het zakelijk delen van auto’s en het Alphabet Mobiliteitsbudget biedt werkgevers de mogelijkheid om alle medewerkers één mobiliteitsbeleid aan te bieden. 

Het hoofdkantoor van Alphabet is gevestigd in München (Duitsland), maar Alphabet heeft vestigingen in 18 landen. Het Nederlandse hoofdkantoor bevindt zich in Breda.

Meet the team

No items found.
Team size
Founding year
Average team age
% Female / Male
Nationalities
Main language

Showcase

No showcase items added yet

Perks & benefits

No items found.

✨ Highlight: 

The office

Takkebijsters 61, 4817 BL, Breda

Active jobs

No active jobs right now
Is this your company profile? Place a job
Visit company careersite