No items found.
No items found.

atelier wibbine kien @ boerderij driebergen

plus

atelier wibbine kien biedt podium op prachitge plek aan randje rotterdam voor cultureel programmering

Profile

No items found.
Mijn naam is Wibbine Kien, programmeur.

Sinds twee jaar ben ik eigenaar van een bijzondere plek aan randje Rotterdam op fietsafstand van het centrum, alwaar ik podium biedt aan cultureel talent in de breedste zin van het woord: Boerderij Driebergen.

Na een periode van opknappen organiseer ik hier nu sinds een paar maanden, ondanks corona, super leuke culturele evenementen.
We hebben interesse van- en voor- een breed scala aan cultureel moois; luxe dinners in de boomgaard; privé dinners in het hoofdhuis en op het erf’; exposities; bijzondere begrafenis bijeenkomsten en huwelijken; drie dagen jazzfestival gekoppeld aan North Sea Round Town (met niet de geringste muzikanten zie fb ;)); poëzie avonden; klassieke concerten onder de hooiberg; tot yoga sessies in het weiland. Ook dient de plek regelmatig als basis voor film-, foto-, en videoclip opnames. 

De plek is bijzonder: een oude boerderij met 22000 m2 eigen grond en omringd door natuur. Horecavergunning zit er aan te komen. Tot nu toe werk ik samen met een vast club jonge krachten voor de catering. Al het overige werk doe ik zelf. Of dat nu is het ontwerpen van flyers, gasten benaderen, fb pagina en insta bijhouden of het inrichten van de diverse ruimtes. Belangrijk ook is het netwerken: contacten met professionele geluidsmensen; lichtontwerpers; koks; andere evenement organisatoren (waar we mee samen werken); cateraars. Zelfs nadenken hoe we de wc’s aantrekkelijk houden….  hoort er allemaal bij!

Het loopt storm betreft de interesse dus…. Ik zoek een rechterhand! Ervaring is  handig maar niet nodig. Een goeie hoeveelheid energie en leergierigheid wel. Ik neem hem of haar onder mijn persoonlijke hoede. In mijn functie als art-director voor NRC Handelsblad heb ik regelmatig stagiaires onder mijn hoede gehad. Heerlijk om kennis te kunnen delen. 

Als het aan mij ligt heb ik per nu(!) plek. Corona heeft niet enorm veel vat op de programmering hier omdat we zo ‘buiten’ zijn. Het maakt ons werk zelfs wel tot een uitdaging.

https://www.facebook.com/boerderijdriebergen de link naar de fb pagina van Boerderij Driebergen.
https://www.youtube.com/watch?v=bgYlAsAnGtY een link naar een video die hier onlangs is opgenomen.


Meet the team

No items found.
Team size
Founding year
Average team age
% Female / Male
Nationalities
Main language

Showcase

No showcase items added yet

Perks & benefits

No items found.

✨ Highlight: 

The office

Delftweg 254, 3046ND, Rotterdam

Active jobs

No active jobs right now
Is this your company profile? Place a job
Visit company careersite