No items found.
No items found.

Active Cues

plus

Playful design for people with special needs

Profile

No items found.
Wij ontwikkelen interactieve spellen voor mensen voor wie spelen niet vanzelfsprekend is.

Active Cues is een jonge, creatieve en snelgroeiende sociale onderneming die door speelse producten te ontwikkelen de zorg wil ondersteunen, verbeteren en vooral leuker maken.

De Tovertafel Original stimuleert ouderen in de midden en late fasen van dementie in fysieke activiteit en sociale interactie. De Tovertafel is ontwikkeld in een co-designproces waarin cliënten, zorgmedewerkers en familieleden een belangrijke rol spelen.

Naast de Tovertafel Original ontwikkelen we volop spellen voor andere groepen met speciale behoeften. Zo lanceerden we in april de Tovertafel Special voor volwassenen met een verstandelijke beperking. Voor kinderen met een autismespectrumstoornis ontwikkelen we de Tovertafel Unique in samenwerking met meerdere partijen en universiteiten in Nederland, Zuid-Afrika en Amerika.

Momenteel is de Tovertafel verkrijgbaar in Nederland, België en Engeland en is er vraag vanuit elk continent. Ons team bestaat inmiddels uit meer dan 30 mensen en om onze sympathieke doelstellingen te blijven realiseren, zijn wij op zoek naar versterking van ons team.

Meet the team

No items found.
Team size
Founding year
Average team age
% Female / Male
Nationalities
Main language

Showcase

No showcase items added yet

Perks & benefits

No items found.

✨ Highlight: 

The office

Jaarbeursplein 6, 3521 AL, Utrecht

Active jobs

No active jobs right now
Is this your company profile? Place a job
Visit company careersite