No items found.
No items found.

CrowdAboutNow

plus

Wij zijn een crowdfundingplatform dat ondernemers helpt hun netwerk te mobiliseren, om zo hun plannen te realiseren.

Profile

No items found.
Wij zijn CrowdAboutNow, één van de eerste crowfundingplatforms in Nederland. Wij maken crowdfunding voor ondernemers mogelijk. Zo krijgen ze financiering en aandacht voor hun plannen. Wij begeleiden ondernemers persoonlijk. Elke ondernemer krijgt een eigen accountmanager die van begin tot eind meedenkt. Ook adviseren we over juridische zaken, financiën, IT en PR.

Wij hebben een rotsvast vertrouwen in de crowd, want ondernemen is iets wat je samen doet. Als we kennis, kunde en middelen bundelen zijn we tot grootse dingen in staat. Zo groeien plannen uit tot bestendige ondernemingen. Wij geloven dat de basis hiervoor vertrouwen en betrokkenheid moet zijn. Op die manier helpen we elkaar aan een wereld vol nieuwe initiatieven. Wij dragen hieraan bij door ondernemers persoonlijk te helpen de waarde van hun netwerk in te zien en hun contacten te activeren. 

Ons team bestaat nu uit zes mannen en vrouwen, gevestigd op de Maliebaan in Utrecht. We houden van persoonlijk contact dus er zijn regelmatig ondernemers over de vloer. Stagelopen bij ons is niet alleen leuk en inspirerend, het is leerzaam en er is veel ruimte om je te ontwikkelen.

Meet the team

No items found.
Team size
Founding year
Average team age
% Female / Male
Nationalities
Main language

Showcase

No showcase items added yet

Perks & benefits

No items found.

✨ Highlight: 

The office

, , Utrecht

Active jobs

No active jobs right now
Is this your company profile? Place a job
Visit company careersite