No items found.
No items found.

Xebia

plus

StartUp Stackstate ontwikkelt een innovatief B2B product met een enorm potentieel wereldwijd en is daarbij ook de eerste in zijn soort.

Profile

No items found.
“There is nothing in the world as powerful as an idea whose time has come”

- Onze nieuwste veelbelovende StartUp Stackstate ontwikkelt een innovatief B2B product met een enorm potentieel wereldwijd


Innovatieve hoogvliegers met een heilige autoriteitsmissie; wij als Xebia zijn met deze ingrediënten inmiddels gegroeid tot een toonaangevende high-end IT organisatie van ruim 500 medewerkers met vestigingen in Nederland, Frankrijk, de Verenigde Staten en India. Ondernemende professionals dus, georganiseerd in zelfstandige cellen, met een eigen thema, voorop- en vooruitlopend en alle op hun eigen-wijze verantwoordelijk voor de realisatie van onze gemeenschappelijke autoriteitsmissie.

Onze nieuwste veelbelovende StartUp Stackstate ontwikkelt een innovatief B2B product met een enorm potentieel wereldwijd en is daarbij ook de eerste in zijn soort. Deze door een team high-end developers gebouwde killer applicatie dient om complexiteit in grote IT-organisaties te beteugelen. De applicatie zal middels een schaalbaar internationaal verkoopmodel de wereld gaan betreden. De applicatie is volledig web gebaseerd (Angular) en maakt veelvuldig gebruik van 3d graphics (WebGL).

Meet the team

No items found.
Team size
Founding year
Average team age
% Female / Male
Nationalities
Main language

Showcase

No showcase items added yet

Perks & benefits

No items found.

✨ Highlight: 

The office

Herenweg 55, 2105 MC, Heemstede

No items found.

Active jobs

No active jobs right now
Is this your company profile? Place a job
Visit company careersite

Similar companies

No similar companies yet
Want to add your company? Contact us