No items found.
No items found.

wijstudio - strategisch ontwerp bureau

plus

Strategisch ontwerp bureau

Profile

No items found.
Wij zijn Wijstudio. Een strategisch ontwerpbureau dat samen met jou nieuwe wegen baant.  Wat ons drijft is een diepe nieuwsgierigheid naar wat mensen beweegt. Wat ze belangrijk vinden, wat hen raakt en motiveert. Daar willen we achter komen. En dus luisteren we heel goed naar de mensen voor wie we werken. Aandacht is ons belangrijkste gereedschap.

Daarna komt onze analytische kant aan bod. We brengen structuur in het gesprek. We gaan op zoek naar de inzichten die zich schuilhouden onder de oppervlakte. We onderzoeken de dilemma’s die we tegenkomen.
 
Zo ontstaat, stap voor stap, in nauwe samenwerking, een verhaal dat niet alleen kloppend hart heeft, maar ook daadwerkelijk een verschil kan maken.
 
Want een hartslag zit van binnen. En pas als die ‘buiten’ voelbaar en zichtbaar wordt, komt een verhaal tot leven. En dus helpen wij onze klanten om op te vallen, ook in de drukte van alledag. Want alleen als je eruit springt krijg je de aandacht die je verdient. En alleen dan kun je mensen raken en iets teweeg brengen.
 
Daar doen we het voor.  Want als de mensen voor wie wij werken hun doelen bereiken, worden ze – terecht – trots op zichzelf. En wij op hen.

Meet the team

No items found.
Team size
Founding year
Average team age
% Female / Male
Nationalities
Main language

Showcase

No showcase items added yet

Perks & benefits

No items found.

✨ Highlight: 

The office

Bos en Lommerplantsoen 1Z, 1055AA, Amsterdam

Active jobs

No active jobs right now
Is this your company profile? Place a job
Visit company careersite