No items found.
No items found.

Wellwood

plus

Wellwood helpt start-ups en scale-ups naar de next level. Met slimme techniek en baanbrekende creativiteit.

Profile

No items found.
Veranderen om hetzelfde te blijven, het lijkt wellicht tegenstrijdig maar in een voortdurend veranderende omgeving moeten we onszelf blijven heruitvinden om in iedere nieuwe situatie aanwezig en relevant te zijn.

De natuur is hierbij een geweldige inspiratiebron. De sterkste bomen zijn diep geworteld om mee te kunnen buigen met de wind en komen hoog boven de andere bomen uit voor het opvangen van het meeste licht. Zo verwerven ze een sterke positie in het bos en worden soms wel meer dan vierduizend jaar oud.

Groei slaat op de natuur, ons persoonlijke level maar het geldt uiteraard ook voor bedrijven en organisaties. Die moeten ook groeien om van betekenis te blijven voor hun omgeving. De wereld staat namelijk nooit stil.

Het is onze missie baanbrekende bedrijven die een volgende grote stap in hun ontwikkeling verdienen, te helpen. Wij doen dat door het effectief inrichten en benutten van hun digitale marketing. We versnellen hun groei door creativiteit, technologie en data te combineren in een groeistrategie die tegelijkertijd het merk optimaliseert, de vraag stimuleert en loyale klanten bindt.

Meet the team

No items found.
Team size
Founding year
Average team age
% Female / Male
Nationalities
Main language

Showcase

No showcase items added yet

Perks & benefits

No items found.

✨ Highlight: 

The office

Havenkade 12, 2584 GN, Den Haag

Binnendelta 1r, 1261 WZ, Blaricum

Active jobs

No active jobs right now
Is this your company profile? Place a job
Visit company careersite