No items found.
No items found.

Weber Shandwick

plus

Weber Shandwick

Profile

No items found.
Als internationaal en full-service PR- en communicatieadviesbureau helpen wij onze klanten mee te bouwen aan merkreputaties en ondersteunen wij hen met on- en offline communicatie op zowel merk- als productniveau: van campagnes tot branding. 


Wij zijn onderdeel van het toonaangevend, internationaal PR & communicatienetwerk van Weber Shandwick, met kantoren over de hele wereld. We zijn een fullservicebureau met een breed scala aan specialismen en expertises, zoals brand PR en consumer marketing, corporate communicatie, food & healthcare, technologie, digital & social en content creatie.

Als bureau winnen we geregeld prestigieuze prijzen voor innovatief, creatief werk dat echt een impact heeft. Zo kunnen we zeggen dat we in 2020 zijn verkozen tot Global Agency of the Decade door PRovoke, PRWeek’s Global Agency of the Year zijn in 2015, 2016. 2017 en 2018; hebben we vele Cannes Lions gewonnen in 2019 en werden we verkozen tot Benelux/France Consultancy of the Year 2019 door The Holmes Report

 

Meet the team

No items found.
Team size
Founding year
Average team age
% Female / Male
Nationalities
Main language

Showcase

No showcase items added yet

Perks & benefits

No items found.

✨ Highlight: 

The office

Casuariestraat 9, 2511VB, Den Haag

Active jobs

No active jobs right now
Is this your company profile? Place a job
Visit company careersite

Similar companies