This is some text inside of a div block.
No items found.

Van Hulzen Communicatie

plus

Van Hulzen Communicatie is een fullservice communicatiebureau met PR in ons DNA.

Profile

No items found.
Van Hulzen Communicatie is een fullservice communicatieadviesbureau met public relations in het DNA. Wij maken betekenisvolle communicatie voor (inter)nationale klanten zoals RIVM, HORNBACH, Edet, De Haagse Hogeschool, Vervoerregio Amsterdam en diverse gemeentes.
 
Wij zoeken mooimakers en vooruitdenkers. Met ingrediënten als strategie, creatie, content en een dosis enthousiaste collega’s maken wij dagelijks het verschil voor onze klanten. Van Hulzen Communicatie is een fullservice communicatiebureau met een rijke historie en een heldere visie op het vak. Gebaseerd op communicatieprincipes, pr-ervaring, voelsprieten en inlevingsvermogen. Met onze zeer gevarieerde opdrachtgevers bouwen we voort op behaalde successen en we werken we vol energie aan nieuwe. Dit doen we al ruim 70 jaar, nog altijd met liefde.

Vanuit Voorschoten of je thuiskantoor heb je contact of zit je aan tafel bij onze opdrachtgevers: lokale, provinciale en landelijke overheden, bekende binnen- en buitenlandse (retail)bedrijven en diverse non-profit organisaties. Van HORNBACH tot de Arbo Unie. Onze 'Hulzianen' krijgen volop de kans zich te ontwikkelen om nog meer van betekenis te zijn in dit veelzijdige communicatievak.

Meet the team

No items found.
Team size
Founding year
Average team age
% Female / Male
Nationalities
Main language

Showcase

No showcase items added yet

Perks & benefits

No items found.

✨ Highlight: 

The office

Schoolstraat 174, 2252CN, Voorschoten

Similar companies

No similar companies yet
Want to add your company? Contact us