No items found.
No items found.

ValueBlue

plus

ValueBlue biedt met BlueDolphin inzicht in de samenhang van het IT landschap van klanten.

Profile

No items found.
ValueBlue is gevestigd in Utrecht en bestaat uit ruim 40 collega’s. We ontwikkelen de webapplicatie BlueDolphin; een SaaS platform voor enterprise architecture en business process management met als doel diverse bedrijven wereldwijd inzicht te geven in hun toekomst en ervoor te zorgen dat ze precies weten waar ze op het gebied van IT aan toe zijn. 

Dit doen we door diverse gegevens van klanten volledig uit te lezen en precies in kaart te brengen waar de zwakke en sterke punten liggen. Op deze manier kunnen we exact aantonen hoe bedrijven zich digitaal kunnen transformeren. Aan de hand van simpele modellen wordt de relevante informatie voor verbetering van het bedrijf gepresenteerd. Zo heeft ieder bedrijf de oplossing voor handen om bijvoorbeeld kosten, risico’s, bedrijfswaarden en technische waarden op een rij te zetten en kunnen er snel valide keuzes gemaakt worden.  

In ons development team werken fulltime developers, testers, een infra specialist, een UX specialist, een data scientist en de product owner. Voor ons is het belangrijk dat iedere collega elke dag doet wat hij of zij het liefste doet en we streven dus naar een combinatie van kennis en plezier. De werksfeer is laagdrempelig, de werkstijl zelfstandig en de insteek is altijd positief.

Meet the team

No items found.
Team size
Founding year
Average team age
% Female / Male
Nationalities
Main language

Showcase

No showcase items added yet

Perks & benefits

No items found.

✨ Highlight: 

The office

No items found.

Active jobs

No active jobs right now
Is this your company profile? Place a job
Visit company careersite

Similar companies

No similar companies yet
Want to add your company? Contact us