This is some text inside of a div block.
No items found.

Truman

plus

Creatief storytelling bureau voor campagnes, content en branding

Profile

No items found.
Over Truman 
Wij zijn vertellers van verhalen. Verhalen over grootse dromen en kleine verwonderingen. Verhalen die je vermaken en je raken. Verhalen die je confronteren en waar je van kunt leren. Verhalen waar mensen naar willen luisteren en die ze delen met anderen. Lees hieronder ons verhaal.

Truman is een Engelse jongensnaam en betekent ‘The loyal one’. Het sluit aan bij onze overtuiging: ‘Wees trouw aan jezelf, dan ben je op je best. Als merk en als mens’. De sterkste merken weten waar ze voor staan en zijn daar trouw aan. Deze merken worden gezien als authentiek en zijn daardoor aantrekkelijk voor hun (potentiële) klanten. Ze doen aan storytelling en houden dat vol. Ze houden hun verhaal voortdurend in leven. Bij Truman noemen we dit True Storytelling. We helpen merken met het vertellen van geloofwaardige verhalen in reclame en content vanuit de werkelijke identiteit van het merk met als doel het maken van een emotionele connectie, het vergroten van de perceptie van merkauthenticiteit en het verhogen van de merkloyaliteit.

Na jaren gewerkt te hebben voor de top 10 reclamebureaus van Nederland starten onze founders Amber en Paul in 2015 hun eigen bureau Truman. Met een simpele, maar doeltreffende visie: ‘No more sugar coated bullshit’. Het verhaal hierachter is dat reclame vandaag de dag een geloofwaardigheidsprobleem heeft. Merken hebben ons de afgelopen decennia bedolven onder een eindeloze stortvloed aan beloften die zij vaak niet of slechts gedeeltelijk waarmaakten. Effect: een consument die reclame liever mijdt en de inhoud ervan niet vertrouwt. Daar willen Amber en Paul verandering in brengen.

Meet the team

No items found.
Team size
Founding year
Average team age
% Female / Male
Nationalities
Main language

Showcase

No showcase items added yet

Perks & benefits

No items found.

✨ Highlight: 

The office

Johan Huizingalaan 400 3.k.4, 1066 JS, Amsterdam

No items found.

Similar companies