This is some text inside of a div block.
No items found.

Totem Media

plus

Totem creëert, produceert, faciliteert elk project. Verfijnen en opnieuw definiëren van series, formats, documenteaires en grote spelshows.

Profile

No items found.
Totem Media is een samenwerking tussen NL Film en Fonk Film, die zich vooral richt op non-fictie, documentaire en scripted formats. Onze cinematografische manier om échte verhalen te vertellen zorgt ervoor dat onze projecten niet alleen inhoudelijk maar ook visueel aantrekkelijk zijn. Iets dat goed zal werken in combinatie met bovengenoemd team. 
Een combinatie die al tot veel diverse projecten heeft geleid, zoals o.a. de 4-delige serie ‘Het Grote Geld Spel’ voor Viceland, ‘Hockeymeisjes’ voor BNN/VARA, de docu ‘Jeffrey Herlings – Rise of the Bullet’ i.o.v. Red Bull voor RTL7 en de serie ‘High Cuisine’ – momenteel te zien op Videoland.
De ervaring van NL Film en het netwerk voor nieuw talent van Fonk Film zorgt ervoor dat Totem Media grote, scherpe en vooral efficiënt geproduceerde projecten kan maken. Op het moment zijn wij in de pre-productie van een grote internationale 6-delige documentaire serie. Een serie over spel, cultuur, traditie en sport. Het komende jaar zullen wij in 30 verschillende landen gaan filmen en lokale verhalen vertellen van over de hele wereld.

Meet the team

No items found.
Team size
20
Founding year
Average team age
% Female / Male
40 / 60
Nationalities
Main language

Showcase

No showcase items added yet

Perks & benefits

No items found.

✨ Highlight: 

The office

No items found.

Spotlight companies

We design change.
Moving brands forward.
Creative Agency for Meaningful Matters.
View all spotlight companies

Similar companies

No similar companies yet
Want to add your company? Contact us