No items found.
No items found.

StudioSpass

plus

StudioSpass is een all-round ontwerpbureau in Rotterdam.

Profile

No items found.
StudioSpass: “pure spass in design”

StudioSpass zijn wij: Jaron Korvinus en Daan Mens. Samen runnen we sinds april 2008 vanuit hartje Rotterdam een bureau voor visuele communicatie. Wij zijn gespecialiseerd in het maken van campagnes en visuele identiteiten, in print maar ook in pixels. StudioSpass ontwikkelt zich steeds meer als een all-round ontwerpbureau. Spass en passie voor het ontwerp vinden we erg belangrijk. Dat is StudioSpass: “Wij voelen ons begrepen als we van mensen horen dat ze aan ons werk kunnen zien dat we er Spass in hebben.”

Communicatie door krachtig beeld

Communicatieve concepten ontstaan naar aanleiding van gesprekken met de opdrachtgever en uitgebreide research naar idee en vorm. We zijn alle twee opgeleid als illustrator/beeldmaker (Willem de Kooning Academie, Rotterdam), maar hebben ook een grote liefde voor typografie. We combineren onze beeldende kracht met grafische impulsen en oog voor detail. Zo ontstaat de hoogwaardige kwaliteit waarnaar we streven: “We willen een WOW op 5 meter afstand, maar ook een WOW op 5 centimeter.”

Inspirerende opdrachtgevers

Die visuele kracht van StudioSpass ontstaat door de ambachtelijke manier waarop we aan communicatieopdrachten werken. Samen met de klant zoeken we graag grenzen op. We werken graag en vaak voor opdrachtgevers die open staan voor nieuwe concepten en verrassende uitwerkingen. 

Meet the team

No items found.
Team size
Founding year
Average team age
% Female / Male
Nationalities
Main language

Showcase

No showcase items added yet

Perks & benefits

No items found.

✨ Highlight: 

The office

-, , Rotterdam

Active jobs

No active jobs right now
Is this your company profile? Place a job
Visit company careersite

Similar companies

No similar companies yet
Want to add your company? Contact us