No items found.
No items found.

Studio Playground

plus

Studio Playground activeert sterke merken vanuit de kracht van design.

Profile

No items found.
Wij geloven dat de kracht van design kan bijdragen aan een betere wereld. Krachtig design inspireert, schudt mensen wakker en brengt mensen bij elkaar. Krachtig design activeert. 

Vanuit een strategisch fundament onderzoeken wij goed onderbouwde concepten, die we vertalen naar een slimme en speelse uitwerking. Daarbij zoeken we de grenzen van de opdracht op en gaan er soms overheen. Wij bedenken slimme ontwerp oplossingen, die praktisch uitvoerbaar zijn.  
   
Wij zijn gedreven ontwerpers. Met de kennis van de laatste ontwikkelingen in het vakgebied hebben we een scherpe focus op wat design kan betekenen voor mensen en organisaties. We zijn persoonlijk betrokken, nieuwsgierig, ambitieus en een tikkie perfectionistisch. We worden enthousiast van design waarbij alles klopt. Van concept tot het uitdenken van een consequente doorvertaling. 

Onze diensten
• Brand design
• Digital design
• Communication design 
• Spatial design
   
Onze partners en klanten zijn net zo ambitieus als wij. Zij willen ook op langere termijn het verschil maken én geloven in een duurzame relatie. Van corporate tot ambitieuze start up. Van zakelijk tot non-profit én culturele organisaties. We werken samen met gedreven mensen en bedrijven, zoals Jonge Honden, Nederlands Film Festival, TalentCare, Morgenwereld, Kinase en vele anderen.    

Meet the team

No items found.
Team size
Founding year
Average team age
% Female / Male
Nationalities
Main language

Showcase

No showcase items added yet

Perks & benefits

No items found.

✨ Highlight: 

The office

Schaverijstraat 11, 3534 AS, Utrecht

Active jobs

No active jobs right now
Is this your company profile? Place a job
Visit company careersite