No items found.
No items found.

Studio Fraaj

plus

Studiofraaj werkt vanuit ervaring, creativiteit en vooral enthousiasme. Studiofraaj, ontwerpers en bedenkers pur sang.

Profile

No items found.
Studiofraaj werkt vanuit ervaring, creativiteit en vooral enthousiasme.Studiofraaj, ontwerpers en bedenkers pur sang. Sinds 2005 werken we aan de meest uiteenlopende opdrachten voor verschillende opdrachtgevers. Van starters tot multinationals. Maar altijd met hetzelfde doel:prikkelende middelenontwikkelen waarmee onze klanten hun klanten kunnen overtuigen. Van logo tot campagne, van boek tot website. Altijd vanuit een goed idee.

Onze naam komt van het woord “fraai” wat neer komt op: mooi met oog voor detailen daar houden wij van. Natuurlijk gaat wat wij doen verder dan alleen mooie dingen maken. Het heeft altijd een doel, het moet altijd communiceren. Daarin (be)denken we mee met onze opdrachtgever. Zo komen we met oplossingen die verrassen en u helpen doelstellingen te behalen.

De passie voor grafisch ontwerp zit in ons bloed. We zijn gek van boeken, posters, shirts, letters en ga zo maar door. Daarnaast zijn we behoorlijk internet verslaafd en al sinds netscape 4 (1997) de grenzen aan het verkennen van wat mogelijk is en wat werkt. We weten als geen ander hoe belangrijk het is dat uw website gebruiksvriendelijk (usability) en vindbaar is (google optimised). Voor ons dus niet meer dan logisch om grafisch ontwerp en het ontwerpen van websites te bundelen. Het versterkt elkaar.

Dit alles komt natuurlijk het best tot uiting in ons werk.Creatieve oplossingen voor iedereen en alles.

Meet the team

No items found.
Team size
Founding year
Average team age
% Female / Male
Nationalities
Main language

Showcase

No showcase items added yet

Perks & benefits

No items found.

✨ Highlight: 

The office

Overschieseweg 10-O, 3044 EE, Rotterdam

Active jobs

No active jobs right now
Is this your company profile? Place a job
Visit company careersite

Similar companies

No similar companies yet
Want to add your company? Contact us