No items found.
No items found.

studio Duel

plus

Duel is een veelzijdige en productieve ontwerpstudio.

Profile

No items found.
Geïnspireerd door hun bezoek aan New Yorks beste ontwerpbureau’s beginnen Bas de Koning en Hederik van der Kolk in 2003 een eigen ontwerpstudio. Onder de naam Duel verenigen ze de krachtige beeldtaal van Bas en de verfijnde typografie van Hederik tot de eigenzinnige ontwerpen van Duel. 

Duel is veelzijdig en productief. De afgelopen jaren ontstond een indrukwekkende reeks aan producten: van logo’s, boeken, magazines, websites en promo-films tot complete communicatiestrategiën voor events en festivals.

Het werk van Duel beperkt zich niet tot het platte vlak. De studio ontwikkelt grafische concepten waarbij de huisstijl en het ontwerp van het in- en exterieur van (bedrijfs)panden een eenheid vormen.

Het team van Duel bestaat uit gepassioneerde en aanstekelijk enthousiaste ontwerpers die snel kunnen schakelen. Een nauwe samenwerking met de opdrachtgever is een essentieel onderdeel van het werkproces. Dit heeft Duel een sterke positie opgeleverd als grensverleggend ontwerpbureau.

WOW-EFFECT
De stijl van Duel is dynamisch en vernieuwend. Duel verkent de grenzen, en zoekt altijd naar een gedurfde oplossing, zonder de wensen en identiteit van de opdrachtgever uit het oog te verliezen. De studio gaat clichés uit de weg en is continu op zoek naar het ‘wow-effect’.

http://www.studioduel.nl
http://www.facebook.com/studioduel
http://twitter.com/#!/studioduel

Meet the team

No items found.
Team size
Founding year
Average team age
% Female / Male
Nationalities
Main language

Showcase

No showcase items added yet

Perks & benefits

No items found.

✨ Highlight: 

The office

-, , Den Haag

Active jobs

No active jobs right now
Is this your company profile? Place a job
Visit company careersite

Similar companies

No similar companies yet
Want to add your company? Contact us