No items found.
No items found.

Story Studio

plus

Story Studio is een cross-mediaal ontwerpbureau te Hilversum met grote ambities en mooie opdrachtgevers

Profile

No items found.
Story Studio is een cross-mediaal ontwerpbureau te Hilversum met grote ambities en mooie opdrachtgevers. 

We zorgen dat opdrachtgevers impact hebben, dingen echt kunnen verbeteren, met goed ontwerp dat er mooi uit ziet. Dat doen we door breed te kijken naar de vraag van onze opdrachtgevers, te onderzoeken wat werkt en de meest logische oplossing te kiezen.

Oorspronkelijk begonnen als traditioneel grafisch ontwerpbureau werken we inmiddels met diverse methoden en technieken uit de design-thinking om de juiste verandering te ontwerpen. 
Ondanks deze verandering gaat ons hart nog steeds kloppen voor goed communicatie-ontwerp waarmee onze opdrachtgevers hun verhaal kunnen vertellen. Bijvoorbeeld met branding, print, webdesign, animatie of film. 

Story Studio werkt voor verschillende opdrachtgevers zoals Ymere, Kennisnet, diverse waterschappen, Rabobank, Antea Group. Organisaties die sterk gericht zijn op de maatschappij en de mensen die er in wonen, en verandering moeten brengen in complexe situaties met veel betrokkenen. 

Story Studio is gevestigd in Hilversum, op een karakteristiek industrieterrein uit 1907. Station Hilversum Sportpark en Hilversum Centraal zijn op tien minuten loopafstand.

Meet the team

No items found.
Team size
Founding year
Average team age
% Female / Male
Nationalities
Main language

Showcase

No showcase items added yet

Perks & benefits

No items found.

✨ Highlight: 

The office

Mussenstraat 11, 1223 RB, Hilversum

Active jobs

No active jobs right now
Is this your company profile? Place a job
Visit company careersite