No items found.
No items found.

SSBA-Salon

plus

Met een online magazine, een ruimte in de schouwburg en zo’n 50 events per jaar presenteren we het beste aan populaire cultuur in A'dam.

Profile

No items found.
SSBA Salon is de Culturele Deeltjesversneller van de Stadsschouwburg Amsterdam. Met een online magazine, een eigen ruimte in de schouwburg en zo’n 50 events per jaar presenteren we het beste aan hoge en populaire cultuur in Amsterdam.

Samen met tal van initiatieven organiseert SSBA Salon uiteenlopende events op een eigen locatie in het belangrijkste theater van Nederland. De SSBA Salon is een podium voor een jonge generatie makers, denkers en doeners en een ontmoetingsplek voor cultureel Amsterdam. Denk aan partners als: deFusie, Theater Festival, Fiber, Jonge Schrijvers Avond, Fringe, First of August, Boekmanstichting, Discovery Festival, Motherboard, LaBolleur en vele anderen.

Het online magazine en de culturele agenda van SSBA Salon voorzien de jonge stadsmens dagelijks van zijn culturele behoeftes. Met voor- en nabeschouwingen van voorstellingen en exposities, interviews, columns en kunstenaarsprofielen verdiept SSBA Salon zich in wat er speelt binnen kunst en cultuur, speciaal voor de nieuwe generatie cultuurliefhebbers.

Verwacht tijdens je stage bij SSBA Salon een in cultuur doordrenkte, uitdagende en energieke werkomgeving binnen een jonge organisatie gevestigd in het hart van de stad aan het Leidseplein en binnen de muren van de Stadsschouwburg Amsterdam.

Meet the team

No items found.
Team size
Founding year
Average team age
% Female / Male
Nationalities
Main language

Showcase

No showcase items added yet

Perks & benefits

No items found.

✨ Highlight: 

The office

Active jobs

No active jobs right now
Is this your company profile? Place a job
Visit company careersite

Similar companies

No similar companies yet
Want to add your company? Contact us