No items found.
No items found.

SpinAwards

plus

SHAKE stimuleert innovatie met behulp van fris, jong talent bij verschillende bedrijven. Een geweldige kickstart voor jouw carrière!

Profile

No items found.
De SpinAwards zijn de prijzen voor creatieve concepten die het digitale denken verder brengen. De prijzen worden uitgereikt aan Nederlandse en Belgische inzenders tijdens de jaarlijkse SpinAwards Night. De SpinAwards bestaan al sinds 1998 en worden georganiseerd door de onafhankelijke Stichting SpinAwards, die zich inzet voor het stimuleren van creativiteit en effectiviteit in digitale media.

SHAKE is het SpinAwards Young Talent programma, waarbij jonge, digitale talenten in multidisciplinaire teams werken aan innovatieopdrachten van verschillende bedrijven. Door de grote diversiteit binnen de teams worden genoemde opdrachten vanuit verschillende perspectieven aangevlogen. De vernieuwde kijk op bepaalde vraagstukken resulteert in verrassende inzichten die bedrijven helpen anders naar bepaalde situaties te kijken. SHAKE legt de verbinding tussen jong talent en het bedrijfsleven en streeft naar continue innovatie op product, project en persoonlijk niveau.

Meet the team

No items found.
Team size
Founding year
Average team age
% Female / Male
Nationalities
Main language

Showcase

No showcase items added yet

Perks & benefits

No items found.

✨ Highlight: 

The office

Wibautsraat 131D, 1091 GL, Amsterdam

Active jobs

No active jobs right now
Is this your company profile? Place a job
Visit company careersite