No items found.
No items found.

Roos en van de Werk

plus

Creating Leading Brands

Profile

No items found.
Is versnellen en verbeteren wat je het allerliefst doet, samen met klanten en collega’s? Dan zijn we op zoek naar jou.
Als project/accountmanager ben jij voor klanten straks het aanspreekpunt als het gaat om offertes, planningen en producties. En samen met collega’s geef je invulling aan positioneringen, creatieve concepten en campagnes die we ontwikkelen. 
 
Wie zijn wij?
Wij zijn Roos & van de Werk. Opgericht in 2012, maar al meer dan vijfentwintig jaar actief in Rotterdam en omstreken. Creating Leading Brands is wat we doen. Onze kracht is positioneren, concepten en strategieën ontwikkelen en storytelling. Met eigen methoden, eenvoudige oplossingen, effectieve campagnes, ijzersterke corporate stories, verhalen, artikelen en andere content. 
 
Je kent ons misschien van Make it Happen, het motto van Rotterdam, het Havenbedrijf en de Erasmus Universiteit. Of van Rotterdam Maritime Capital of Europe, de nieuwe citybranding van Zoetermeer, Rotterdam Op díe Fiets, Aafje en VanWonen. Mooi werk dat we echt tot in de puntjes leveren. En daar hebben we jou bij nodig.
 
Wat ga je doen en met wie?
We zijn een compact bureau waar de lat hoog ligt en waar je elke dag kan leren en groeien. Jij organiseert en coördineert projecten. Je zorgt ervoor dat iedereen weet wat er moet gebeuren, maakt offertes, houdt in de gaten of we op planning en binnen budget werken en onderhoudt het contact met jouw klanten. Je schakelt met je collega’s en externe partijen en je bent oplossingsgericht. Omdat je inhoudelijk begrijpt waar het project over gaat en omdat je weet hoe je projecten optimaal organiseert, verlopen die van jou vlekkeloos.
 
Wat bieden wij nog meer?
We bieden veel vrijheid. En voor ons staat dat gelijk aan verantwoordelijkheid voor je werk, onze klanten en samenwerkingspartners als ontwerpers. Klantcontact? Check! Aanvullen met je eigen netwerk? Vooral doen! Beloning? Goed! Full time? Als dat zou kunnen…… maar minder dan 40 uur snappen we ook.
 
Wat heb jij nog meer?
-               HBO denk- en werkniveau en minimaal 3 jaar ervaring als projectmanager, bij voorkeur bij een bureau.
-               Goed gevoel voor wat klanten nodig hebben en willen.
-               Flexibiliteit in denken en doen: met behoud van kwaliteit oplossingen bedenken waardoor iets toch kan.
-               Ervaring met het offreren, plannen, begeleiden en realiseren van campagnes, grafische producties en evenementen.
-               Online kennis van communicatie, web en media is een pré.
-               Je bijt je graag vast in complexe opdrachten.
-               Je levert kwaliteit en gaat altijd voor het allerbeste.
-               Je taalbeheersing is goed. In zowel Nederlands als Engels.
-               En natuurlijk ben je gezegend met opgestroopte mouwen.
 
Als dat zo is, dan horen we graag van je. Stuur ons voor 30 september een bericht met een korte motivatie en een overzicht van je ervaring. Mailen kan naar wendy@roos-vandewerk.nl. Dan krijg je zo snel mogelijk reactie van ons.

Meet the team

No items found.
Team size
Founding year
Average team age
% Female / Male
Nationalities
Main language

Showcase

No showcase items added yet

Perks & benefits

No items found.

✨ Highlight: 

The office

Botersloot 9B, 3011 HE, Rotterdam

Active jobs

No active jobs right now
Is this your company profile? Place a job
Visit company careersite