No items found.
No items found.

Refresh Interactive

plus

Refresh is een creatieve club, met een grote hang naar vorm en vooral ook inhoud.

Profile

No items found.
Refresh is een creatieve club, met een grote hang naar vorm en vooral ook inhoud. Wij zijn strategen die de onderste steen boven halen bij en voor klanten. 

Wij hebben een bijzondere combinatie mensen in huis: business designers (echt, ervaren, business strategieën), positionering strategen, echte creatieve concept ontwikkelaars, front-end developers en project managers. 

Veel belangrijker om te weten WAT we doen, is te weten WAAROM we dit doen. Refresh is een nogal ambitieuze club. We willen niet per sé super groot worden, maar wel veel impact hebben. Wij willen namelijk de wereld mooier maken. En dat doen we door klanten te kiezen die hier een belangrijke bijdrage aan kunnen leveren, en deze klanten vervolgens te helpen groeien. Wij zijn idealisten, die vinden dat dit niet zonder commercieel succes kan. Hoofd in de wolken, voeten op de aarde. 

Wij werken voor klanten in Nederland, en zeker ook voor klanten in het buitenland. We groeien de afgelopen jaren elk jaar met een gezonde 50% en zijn gereed voor de volgende stap: uitbreiden met mensen. Daarom zoeken we een designer, die ons team kan aanvullen en Refresh helpt naar het volgende...

Meet the team

No items found.
Team size
Founding year
Average team age
% Female / Male
Nationalities
Main language

Showcase

No showcase items added yet

Perks & benefits

No items found.

✨ Highlight: 

The office

Sint Jobsweg 30b, 3024 EJ, Rotterdam

Active jobs

No active jobs right now
Is this your company profile? Place a job
Visit company careersite

Similar companies

No similar companies yet
Want to add your company? Contact us