No items found.
No items found.

Redkiwi

plus

We are Redkiwi. Independent agency. Big enough to handle, small enough to care. We help brands and companies to fulfill their dreams.

Profile

No items found.
About Redkiwi
Wij geloven dat creativiteit en technologie de wereld in hoog tempo veranderen. In de manier waarop we leven, werken en met elkaar communiceren. Wij geven richting aan die verandering. Op een positieve manier. Met onze expertise op het gebied van strategie, marketing, creativiteit en technologie.

We zijn een getalenteerde club van professionals bij elkaar. We werken samen. Met elkaar en met klanten. De manier waarop we dat doen, is onderscheidend. Doelgericht, met open mind en open vizier. Met veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Professioneel, persoonlijk en leuk. Bij ons wordt iedereen gerespecteerd en kan iedereen zichzelf zijn. We vertonen verantwoord, betrouwbaar gedrag en hebben respect en begrip voor onze collega’s en klanten. Dat is onze cultuur. Dat maakt ons een unieke club om voor te werken en mee samen te werken.

We richten ons op merken, bedrijven en instellingen. Organisaties met ambities. Die willen groeien. En daarom serieus budget vrijmaken. Grootbedrijf en multinationals. Die geloven in partnership en het samen optrekken voor de lange termijn. Om onderscheidend hun doelgroep te bedienen met proposities die digitaal gedreven zijn. Om vanuit strategie de juiste keuzes te maken om de groei te realiseren.

Wij werken aan grote, uitdagende projecten. Van merkpositionering tot digitale marketing. Van het bouwen van platforms tot het ontwerpen van visuele identiteiten. Het is een bedrijf waar talent samenkomt en blijft. Omdat iedereen zich hier thuis voelt, kan groeien en, bovenal, veel plezier heeft!

Meet the team

No items found.
Team size
Founding year
Average team age
% Female / Male
Nationalities
Main language

Showcase

No showcase items added yet

Perks & benefits

No items found.

✨ Highlight: 

The office

Dunantstraat 8, 3024 BC, Rotterdam

Active jobs

No active jobs right now
Is this your company profile? Place a job
Visit company careersite