No items found.
No items found.

ProDemos - Huis voor democratie en rechtsstaat

plus

Junior Projectmanager/ Webdesigner

Profile

No items found.
Voor versterking van het team ICT is ProDemos op zoek naar een:

Junior Project manager/ Webdesigner
32 uur per week

ProDemos beschikt over een breed portfolio aan webapplicaties en interactieve installaties waarvan de StemWijzer wellicht de bekendste is. Soms ontwikkelen we die in samenwerking met bureaus en zelfstandigen, soms ontwikkelen we die ‘in house’. En we beheren ze.  

Wat ga je doen?
We zoeken een ambitieuze, creatieve webdesigner met speciale interesse voor techniek, maar ook iemand met goede communicatieve en organisatorische vaardigheden die een project van begin tot einde kan managen. Op basis van vragen vanuit de organisatie doe je visuele voorstellen, maak je prototypes en draag je bij aan de ontwikkeling van de uiteindelijke applicatie. Daarnaast denk je mee over de ontwikkeling en toepassing van de huisstijl en digitale toegankelijkheid. 

In projecten vertegenwoordig je de afdeling ICT en ben je verantwoordelijk voor de realisatie van de technische component. Je werkt samen met je collega’s en een projectleider om binnen de gestelde budgetten en termijnen tot een kwalitatief goed resultaat te komen. Je stelt plannen op en zoekt de juiste mensen voor de uitvoering. Je schuift aan bij overleg en adviseert. Je haalt informatie op uit de organisatie en koppelt terug naar het technische team. Je houdt de voortgang in de gaten en waar nodig stuur je het technische team aan. 

Dit ben jij
 • Je beschikt over HBO werk- en denkniveau. 
 • Je hebt een relevante opleiding zoals informatica, CMD of bijv. kunstacademie afgerond.  
 • Je hebt de analytische en communicatieve vaardigheden om de brug te vormen tussen collega’s (bijvoorbeeld projectleiders en management), designbureaus, webdevelopmentbureaus en IT- leveranciers. 
 • Je hebt ervaring met UX/ UI en visual design en de ambitie om je op dat gebied verder te ontwikkelen. 
 • Je hebt ervaring met het ontwikkelen van websites:
 • Je hebt een gedegen kennis van gangbare webtalen zoals HTML, CSS en JS. Kennis van Vue, PHP, MySQL is een pre. Net als kennis van de frameworks WordPress, Symfony en Drupal. 
 • Je bent bekend met github en github workflows. 
 • Je bent niet bang voor het inrichten en beheren van webservers (Apache/ Nginx). 

Dit bieden wij
 • Een interessante en afwisselende baan in een inspirerende werkomgeving. 
 • Een dienstverband van 32 uur per week, verdeeld over 4 dagen. 
 • Een aanstelling voor een jaar, met uitzicht op een vast dienstverband. 
 • Salaris volgens cao Sociaal Werk, schaal 8, minimaal € 3.156,- met een doorgroei naar maximaal € 4.496,- bruto per maand op basis van een volledig dienstverband (functiehuis: expert A). Inschaling is afhankelijk van je ervaring en kwalificaties. 
 • Een individueel keuzebudget bestaande uit o.a. vakantietoeslag en eindejaarsuitkering (circa 19% van het jaarsalaris). 
 • Mogelijkheden voor (professionele) ontwikkeling. Zo heb je onder andere beschikking over een persoonlijk loopbaanbudget. 
 • OV-reiskostenvergoeding op basis van 2e klas.
 • Laptop en telefoon voor zakelijk gebruik.
 • Hoe werk jij het liefst? Wij werken hybride, wat betekent dat je minimaal de helft van je werktijd op kantoor bent. Meer mag natuurlijk ook.

Wie zijn wij?
ProDemos is het Huis voor democratie en rechtsstaat. Wij leggen uit wat de spelregels zijn van democratie en rechtsstaat en wat je zelf kunt doen om invloed uit te oefenen – in de gemeente, het waterschap, de provincie, het land en Europa. Dit doen we bijvoorbeeld door rondleidingen en educatieve programma’s te verzorgen, zowel in politiek Den Haag als op scholen, gemeente- en provinciehuizen en rechtbanken door heel Nederland. Ook maken we lesmateriaal, geven we cursussen over politiek actief worden en maken we in verkiezingstijd de StemWijzer, de grootste stemhulp van Nederland. Bij ProDemos vinden we dat de democratie en de rechtsstaat voor iedereen toegankelijk moeten zijn. We streven er dan ook naar zoveel mogelijk verschillende mensen te bereiken met onze programma’s, waarbij interactiviteit, gelijkwaardigheid en onpartijdigheid onze uitgangspunten zijn.   

Gaan wij samen verder?
We hopen dat je enthousiast bent geworden. Wil je meteen solliciteren? Graag! Upload voor 30 december 2023 je cv en motivatiebrief op onze sollicitatiepagina. Als je wordt uitgenodigd voor een gesprek zullen we je ook vragen voorbeelden van je werk te laten zien. 

Misschien wil je nog iets meer weten over deze functie of sommige voorwaarden. Mail dan gerust naar Nick Koning, Teamhoofd ICT, via hr@prodemos.nl. We kijken uit naar onze kennismaking! 

Het aanvragen van een Verklaring Omtrent Gedrag is een vast onderdeel bij onze indiensttredingsprocedure. 

ProDemos hecht waarde aan een diverse en inclusieve organisatie. Divers samengestelde teams presteren beter en maken het werk leuker. 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meet the team

No items found.
Team size
Founding year
Average team age
% Female / Male
Nationalities
Main language

Showcase

No showcase items added yet

Perks & benefits

No items found.

✨ Highlight: 

The office

Active jobs

No active jobs right now
Is this your company profile? Place a job
Visit company careersite

Similar companies

No similar companies yet
Want to add your company? Contact us