No items found.
No items found.

Pottery Pots

plus

Dutch design pottery and more.

Profile

No items found.
Pottery pots is een internationaal merk met Nederlandse roots. Wij ontwikkelen en verkopen hoge kwaliteit plantenbakken en gerelateerde producten, van jumbo plantenbakken tot kleine accessoires, en van een glossy afwerking tot stoere materialen.

Het hoofdkantoor, de showroom en het magazijn zijn gevestigd in Aalsmeer. De Noord- en Zuid-Amerikaanse markt bedienen wij vanuit de showroom en het magazijn in Burlington, New Jersey en de showroom in Atlanta, Georgia; beide in de Verenigde Staten van Amerika. Daarnaast hebben we een magazijn in Vietnam, van waaruit we containers verschepen.

Sinds de oprichting in 2008 streven we naar een uitgebreid assortiment dat gebaseerd is op onze overtuiging dat design voor iedereen bereikbaar moet zijn. Wij zoeken daarom altijd naar de perfecte balans tussen design, kwaliteit en prijs. Elk product is ontworpen vanuit een simpel maar slim perspectief. Wij geloven in basis vormen en modellen zonder deze als saai te zien. Deze nuchtere manier van denken en ontwerpen is te danken aan onze Nederlandse identiteit en is algemeen bekend als ‘Dutch design’. 

Meet the team

No items found.
Team size
Founding year
Average team age
% Female / Male
Nationalities
Main language

Showcase

No showcase items added yet

Perks & benefits

No items found.

✨ Highlight: 

The office

, , Aalsmeer

No items found.

Active jobs

No active jobs right now
Is this your company profile? Place a job
Visit company careersite