No items found.
No items found.

Onwijs Mooie Dingen

plus

Branding voor het MKB | Onwijs Mooie Dingen zetten je in beweging

Profile

No items found.
Wij zijn Onwijs Mooie Dingen (bekijk team op: https://onwijsmooiedingen.nl/bureau). Het is onze tweede natuur om met onze klanten mee te denken over het bouwen van hun merk. Hierbij is het voor ons belangrijk om het ‘gevoel’ van een organisatie, product of dienst snel in onze vingers te krijgen. Daarom hebben wij een manier ontwikkeld waarop we deze informatie met veel energie bij klanten naar boven halen zodat wij direct aan de slag kunnen met de vertaling naar een pakkend concept en dito middelen.

Dit is waar we voor staan:

Wij zijn snel. Je krijgen iedere seconde immers maar 1 keer. Dat geld voor ons en onze klanten. We denken en werken daarom altijd resultaatgericht. Door veel te klankborden en slimme bewezen methodieken zorgen we voor topresultaat zonder omwegen.

We zijn helder. We zoeken daarom steeds naar de essentie in alles wat we doen. En maken alles zo simpel als maar kan. Zo vloeit alle energie naar resultaat.

We zijn wow. Alles draait hier om onwijs mooie dingen. In het resultaat, in het proces daar naartoe en in de communicatie. No nonsense, vriendelijk, alert en inspirerend.

Meet the team

No items found.
Team size
Founding year
Average team age
% Female / Male
Nationalities
Main language

Showcase

No showcase items added yet

Perks & benefits

No items found.

✨ Highlight: 

The office

Schiehavenkade 110, 3024 EZ, Rotterdam

Active jobs

No active jobs right now
Is this your company profile? Place a job
Visit company careersite