No items found.
No items found.

Omoda

plus

Binnen de retail zijn we marktleider voor schoenen liefhebbers. De Omoda-teller aan winkels staat nu op 20 en vergeet de online-shop niet.

Profile

No items found.
Over Omoda
Binnen de retail zijn we marktleider voor schoenen liefhebbers. Doordat we een familiebedrijf zijn denken we altijd op lange termijn en zijn we ook financieel gezond. We groeien snel en blijven door ontwikkelen. De Omoda-teller aan winkels staat nu op 20 en vergeet onze succesvolle online shop niet. De collectie is uitgebreid en het merkaanbod is groot.

Het succes komt ons niet aanwaaien. Met passie voor het product en een drive om het uiterste voor de klant te doen geloven we in onze aanpak. Bij Omoda werken – op het hoofdkantoor en in de winkels – nu zo’n 550mensen. Het inkoop team bestaat uit een 10tal enthousiaste medewerkers die op een hechte manier met elkaar samen werken.

Het hoofdkantoor van Omoda ligt aan de rand van Zierikzee. Deze ligging maakt het niet alleen een makkelijke uitvalsbasis voor de winkelbevoorrading maar ook tot een goed bereikbare werkplek. Grote steden zoals Rotterdam en Breda zijn maar op 40 minuten afstand. In Zeeland hebben we nog geen last van files dus de reistijd is vast te bepalen.

Meet the team

No items found.
Team size
Founding year
Average team age
% Female / Male
Nationalities
Main language

Showcase

No showcase items added yet

Perks & benefits

No items found.

✨ Highlight: 

The office

No items found.

Active jobs

No active jobs right now
Is this your company profile? Place a job
Visit company careersite

Similar companies

No similar companies yet
Want to add your company? Contact us