No items found.
No items found.

Martin and Lewis

plus

Resultaat gedreven creatief bureau dat merken laat groeien door de combinatie van data, technologie en creativiteit!

Profile

No items found.
WAAROM BIJ MARTIN AND LEWIS?

Martin and Lewis is een resultaat gedreven bureau dat samen werkt met de beste mensen uit de business. Gezamenlijk werken wij aan groei voor en met onze klanten. We noemen onszelf niet voor niet ‘the data driven creative agency’.

Wij gebruiken onze creatieve skills, ervaring en netwerk en onze voorliefde voor nieuwe technologie om merken te helpen hun commerciële en financiële doelstellingen te behalen. Zie ons als de virtuele merkaannemer met meer kennis en minder overhead dan de traditionele bureaus met dure accountmanagers, -directors en -executives.

Daarnaast verdiepen wij ons bovengemiddeld in data en maken dit bruikbaar voor creatie. Martin and Lewis heeft meer dan twintig jaar ervaring in de reclame en marketing en heeft sterke digitale roots.

We hebben het dan dus over marketing in het digitale tijdperk waarbij je verhaal en hoe je dit verhaal brengt datgene is wat je onderscheidt van de concurrentie.Sta jij te springen om ons te laten zien wat je in je digitale huisje hebt? Bel of mail dan snel want we hebben je nodig!.

Meet the team

No items found.
Team size
Founding year
Average team age
% Female / Male
Nationalities
Main language

Showcase

No showcase items added yet

Perks & benefits

No items found.

✨ Highlight: 

The office

Bloemgracht 121h, 1016 KK, Amsterdam

No items found.

Active jobs

No active jobs right now
Is this your company profile? Place a job
Visit company careersite