No items found.
No items found.

Martin and Lewis

plus

Waardemakers sinds 1999

Profile

No items found.
Martin and Lewis wil zoveel mogelijk waarde creëren voor mensen en merken. Hier halen wij onze energie en voldoening uit.

Als merk ben je altijd op zoek naar waarde. Waar dit ‘vroeger’ vooral ging om merkbekendheid, omzet, winst en personeel zijn bedrijven en merken tegenwoordig ook op zoek naar andere vormen van waarde: producten en diensten met impact, een duurzame rol in het leven van je klant, werkelijke betrokkenheid bij de maatschappij of milieu. Ook dit geeft allemaal waarde aan je merk. Maar hoe ga je die waarde op een bestendige en geloofwaardige manier realiseren?

Bij Martin and Lewis helpen wij bedrijven hun waarde(n) te vinden. Wij dagen bedrijven uit om uit hun comfort zone te stappen. Wij keren samen met onze klanten businessmodellen en marketingplannen binnenstebuiten om zo meer waarde te ontdekken en te maken.

Martin and Lewis is een hecht team van verschillende karakters met eigen expertises en meningen. Maar bovenal zijn we complementair aan elkaar en dat resulteert in een hoop energie en synergie in ons werk.

Ons blikveld reikt verder dan de communicatie- en mediastrategie. Wij kijken ook naar de business, de organisatie en het product of de dienst waarbij we ook antwoorden geven op vragen die niet gesteld worden.

Bij elk bedrijf en met elk merk gaan wij op zoek naar manieren om waarde te creëren. Hierbij gebruiken wij onderzoek, data, technologie, creativiteit en gezond verstand.

Meet the team

No items found.
Team size
Founding year
Average team age
% Female / Male
Nationalities
Main language

Showcase

No showcase items added yet

Perks & benefits

No items found.

✨ Highlight: 

The office

Bloemgracht 121 hs, 1016 KK, Amsterdam

Active jobs

No active jobs right now
Is this your company profile? Place a job
Visit company careersite