No items found.
No items found.

MARE Amsterdam

plus

Wij zijn een Amsterdams bureau gespecialiseerd in future-proof kwalitatief onderzoek. Understanding what makes people tick is onze pay-off.

Profile

No items found.
Over ons
Wij zijn een Amsterdams bureau dat zich gespecialiseerd heeft in future-proof kwalitatief onderzoek. Understanding what makes people tick is onze pay-off. Dit komt voort uit onze passie om doelgroepen te doorgronden en te begrijpen. Dit doen wij vanuit onze drie pijlers: UNRAVEL (Inzicht in de rationele en emotionele drijfveren van mensen.), ANTICIPATE (Future perspectives via maatschappelijke trends en trendzetters) & MAKE (Het vertalen van actionable insights en future perspectives in concrete ideeën.).
 
Klanten
MARE werkt o.a. voor nationale en internationale merken en organisaties zoals: VodafoneZiggo, ABN AMRO, KPN, Nederlandse Loterij, McDonald’s en PepsiCo. 
 
Team
De diversiteit binnen ons team zorgt ervoor dat we een breed scala aan klanten met verschillende vraagstukken kunnen bedienen. Het MARE-team bestaat uit een sterke basis van kwalitatieve onderzoekers en wordt versterkt door een stel analytische en creatieve geesten die werken op de Anticipate en Make pijlers. 

Meet the team

No items found.
Team size
Founding year
Average team age
% Female / Male
Nationalities
Main language

Showcase

No showcase items added yet

Perks & benefits

No items found.

✨ Highlight: 

The office

Transformatorweg 74, 1014 AK, Amsterdam

Active jobs

No active jobs right now
Is this your company profile? Place a job
Visit company careersite