No items found.
No items found.

LOVEBRAND-DESIGNERS

plus

Een toonaangevend en pragmatisch designbureau, part of LVB

Profile

No items found.
Een merk is een merk. Merk A, merk B, merk C. Simpel. Maar is ieder merk geliefd? Is ieder merk een love brand? Nee. Helemaal niet zelfs. Een love brand valt op tussen al die andere merken. Onderscheidt zich. Heeft een streepje voor bij de klanten. Zit bij klanten in het hart. Staat aan de top.

En aan de basis van een love brand staan brandstrategie en design hand in hand. Als geliefden. Inderdaad strategie én design. Het verhaal kan nog zo mooi zijn. Als het niet vertaald wordt in design en visuals is het niks. Gebakken lucht. Weg. En zeker geen love brand.

Een love brand is iets magisch. Met de juiste branding en design design kun je van iets gewoons iets magisch maken. Met design word je zichtbaar. Onderscheid je jezelf. Maak je jezelf specialer. En geliefder. Een love brand dus.

Wij weten hoe je dat doet. Wij leven, eten en dromen brands en design. En wij maken van jouw merk een love brand. Door goed naar je te luisteren. En door heel praktisch en pragmatisch te helpen. Met een killer brandstrategie. Een adembenemend brand design. Een verrassend logo. Een vet scorende time line visual. Met love brand design dus. En met de LOVEBRAND DESIGNERS®. 

Wij zijn onderdeel van LVB, het toonaangevende bureau op het gebied van content, marketing en communicatie.

Meet the team

No items found.
Team size
Founding year
Average team age
% Female / Male
Nationalities
Main language

Showcase

No showcase items added yet

Perks & benefits

No items found.

✨ Highlight: 

The office

Smallepad 30, 3811 MG, Amersfoort

Active jobs

No active jobs right now
Is this your company profile? Place a job
Visit company careersite