No items found.
No items found.

Koos service design

plus

A world made better by design

Profile

No items found.
Koos Service Design is in 2009 opgericht. Wij ontwerpen diensten waar mensen blij van worden en trainen organisaties in klantgericht innoveren. Zo kunnen organisaties sneller kansen creëren, testen en commercialiseren dan ieder ander.

Wij geloven dat design de wereld kan veranderen. Om dat te bewijzen, helpen we organisaties en instituten wereldwijd om positieve impact te maken. We hebben onder andere financiële systemen voor mensen met schulden herontwikkeld en medische centra geholpen de patiënt centraal te zetten. Wij streven naar diensten die de mens en de planeet helpen, omdat we de eerste global design agency willen zijn die 100% is toegewijd aan positieve verandering! We werken met organisaties in elke industrie of achtergrond, maar we zoeken wel naar klanten die onze visie delen.

Ons team van consultants is samengesteld om deze ambities te realiseren, en bestaat uit een groep toegewijde, avontuurlijke professionals. We zijn in totaal met 40 collega’s met vestigingen in Amsterdam en Lissabon. We zijn een hecht team en organiseren graag activiteiten om samen te ontspannen na het harde werken. Met elkaar werken we aan Koos zodat het een organisatie blijft waar iedereen zich kan blijven ontwikkelen en met heel veel plezier een unieke/authentieke bijdrage levert.

Meet the team

No items found.
Team size
Founding year
Average team age
% Female / Male
Nationalities
Main language

Showcase

No showcase items added yet

Perks & benefits

No items found.

✨ Highlight: 

The office

Danzigerbocht 39 E, 1013 am, Amsterdam

Active jobs

No active jobs right now
Is this your company profile? Place a job
Visit company careersite