No items found.
No items found.

Jamming B.V.

plus

Voor merken die meer dan alleen vooruit willen.

Profile

No items found.
Over Jamming
Ooit waren we onderdeel van de nationale radiozender Sublime. Daar zijn we gepassioneerd geraakt in het creëren van vooruitgang en het komen van ‘purpose to impact’. Vandaag de dag zetten we ons talent in om vooruitgang te realiseren voor klanten uit veel meer sectoren. 
 
Wij helpen organisaties in hun streven een écht merk te worden en nog sterker en scherper te communiceren. Omdat we niet geloven dat oplossingen gevangen zijn binnen de kaders van een medium gaan we in principe altijd middelenvrij een open gesprek met de opdrachtgever aan - daarom zijn onze werkzaamheden zeer divers; van positionerings-vraagstukken en adviesrapporten tot websites, campagnes en een visuele merkidentiteit. Jamming biedt scherpe oplossingen voor merken met inhoud of biedt inhoud aan die merken die scherpe oplossingen nodig hebben. 
 
Sinds 2021 doen we dit niet meer alleen, maar binnen een collectief van bedrijven die dezelfde hang naar vooruitgang hebben: The Growth Collective. Merken die wij van inzicht naar vooruitzicht en vooruitgang helpen zijn Sublime, RDW, UWV, YSE, KPN, ABN AMRO, WeShare, Route Circulair et cetera.
 

Meet the team

No items found.
Team size
Founding year
Average team age
% Female / Male
Nationalities
Main language

Showcase

No showcase items added yet

Perks & benefits

No items found.

✨ Highlight: 

The office

Joseph Haydnlaan 2A, 3335 AE, Utrecht

Active jobs

No active jobs right now
Is this your company profile? Place a job
Visit company careersite