No items found.
No items found.

Itho Daalderop Nederland B.V.

plus

Itho Daalderop ontwikkelt, produceert en verkoopt energie-efficiënte oplossingen op het gebied van verwarming, warm water en ventilatie.

Profile

No items found.
Itho Daalderop ontwikkelt, produceert en verkoopt energie-efficiënte oplossingen op het gebied van verwarming, warm water, ventilatie, regeltechniek en is marktleider in ventilatie, boilers en warmtepompen. Onze visie is woningen comfortabeler, gezonder en energiezuiniger te maken.

Dat onze producten en systemen bovendien gegarandeerd van hoge kwaliteit en betaalbaar moeten zijn, is voor Itho Daalderop vanzelfsprekend. Zowel in de nieuwbouw als in bestaande bouw, zowel voor koop- als voor huurwoningen. Dat is wat Itho Daalderop medewerkers drijft. Of je nu werkt in onze fabriek, bij de administratie, in de staf, verkoop, marketing of op onze innovatieafdeling; we beseffen ons dat we allemaal een belangrijke bijdrage leveren om die visie van comfort, gezondheid en energiebesparing in elke woning te realiseren.

We zijn een bloeiend Nederlands bedrijf met vestigingen in Schiedam en Tiel en twee kantoren in België. Bij de Itho Daalderop Group werken 350 medewerkers. Gezien de groei die we de komende jaren verwachten, moeten dat er snel meer worden. Help jij ons mee?

Meet the team

No items found.
Team size
Founding year
Average team age
% Female / Male
Nationalities
Main language

Showcase

No showcase items added yet

Perks & benefits

No items found.

✨ Highlight: 

The office

Herenweg, 55, 2105 MC, Tiel

Active jobs

No active jobs right now
Is this your company profile? Place a job
Visit company careersite

Similar companies

No similar companies yet
Want to add your company? Contact us