No items found.
No items found.

Innovation Booster

plus

Innovation Booster helpt grote bedrijven innoveren door te luisteren, slimme oplossingen te bedenken en daarmee resultaat neer te zetten

Profile

No items found.
Innovation Booster (IB) wordt vaak in de sector management consultancy geplaatst. Maar we doen de dingen net even anders dan waar jij waarschijnlijk aan denkt bij consultancy ;)

Wij werken vanaf dag één samen met een intern team en zullen niet snel een dik adviesrapport schrijven om die vervolgens achter te laten zonder opvolging. Samen met de teams van onze klanten ontwikkelen wij nieuwe, gevalideerde producten, diensten of processen. We leren de teamleden om op een nieuwe manier te werken. ‘Doen’ is hierbij het toverwoord.

Tijdens onze opdrachten maken we gebruik van onze eigen methodologie ‘Ondernemend Innoveren’. Hierin komen Design Thinking, Lean Startup en Agile Scrum principes samen. Echter vraagt iedere opdracht om een maatwerk oplossing en dus is het altijd net even anders.

Vaak zijn onze klanten zo blij met wat we hun team hebben geleerd, dat ze daarna meer willen. Dan zetten we een transformatie traject in gang waarbij de focus ligt op het aanleren van onze manier van werken aan nog meer medewerkers.

Meet the team

No items found.
Team size
Founding year
Average team age
% Female / Male
Nationalities
Main language

Showcase

No showcase items added yet

Perks & benefits

No items found.

✨ Highlight: 

The office

Active jobs

No active jobs right now
Is this your company profile? Place a job
Visit company careersite

Similar companies

No similar companies yet
Want to add your company? Contact us