No items found.
No items found.

Informaat

plus

Informaat is een ontwerp- en adviesbureau. We ondersteunen organisaties bij de ontwikkeling en implementatie van hun digitale strategie.

Profile

No items found.
Informaat is een ontwerp- en adviesbureau voor digitale producten en diensten. Wij ondersteunen organisaties bij de ontwikkeling en implementatie van hun digitale strategie. We werken voor organisaties die hun customer experience naar een hoger niveau willen brengen. Informaat is bijna drie decennia geleden opgericht. Vandaag is het speelveld heel anders dan toen, maar onze missie is nog steeds dezelfde: het leven van mensen verrijken door de digitale diensten die ze gebruiken relevanter, aantrekkelijker en geloofwaardiger te maken. Het is onze overtuiging dat de combinatie van een creatief ontwerp en een systematische aanpak leidt tot duurzame resultaten. Voor meer informatie, bezoek <http://informaat.nl> .

Ook helpt Informaat haar klanten met de werving van user experience specialisten, zoals interaction designers, visual designers, front-end engineers en contentspecialisten. 


Meet the team

No items found.
Team size
Founding year
Average team age
% Female / Male
Nationalities
Main language

Showcase

No showcase items added yet

Perks & benefits

No items found.

✨ Highlight: 

The office

No items found.

Active jobs

No active jobs right now
Is this your company profile? Place a job
Visit company careersite

Similar companies

No similar companies yet
Want to add your company? Contact us